Zomerzondag

De knoppen zitten eindelijk weer aan de bomen en daarom starten we eind mei met de ZomerZondagen op de Nollen. Zondag 27 mei trappen we af met een Poetry Walk over het project begeleid door Mare Groen en Maaike Boumans. 

Poëtische rondleiding & workshop Spoken Word
Mare Groen en Maaike Boumans zijn onderdeel van de Poetry Circle Nowhere, een landelijk platform voor schrijvende performers en performende schrijvers. Zij delen hun liefde voor het woord graag met anderen. Op zondag 27 mei komen zij naar Project de Nollen voor een speciale performance en een workshop Spoken Word. Zij hebben eerder workshops gegeven in onder andere Italië, Amsterdam en Londen. 

Wat kunt u verwachten? 
Een poëtische rondleiding over de Nollen, (her)ontdek de mooie beeldentuin door de ogen en woorden van Maaike en Mare. Na de wandeling kunt u meedoen aan een workshop in Spoken Word: hoe schrijft u een gedicht en op welke manieren kunt u het gedicht met anderen mensen delen? Door middel van verschillende opdrachten verkent u, uw manier van schrijven. Ervaring is niet nodig, alleen een liefde voor woorden. 

We zijn van 10:30 tot 20:00 geopend. Na de laatste rondleiding kunt u aanschuiven voor een borrel en een hapje. Waarna u om 18:00 kan genieten van een heerlijk lente diner. U heeft keuze uit Spaanse mosselen met boeren brood of een stevige huisgemaakte linzensoep.

Eerste reguliere rondleiding: 11:00 tot 12:30
Poetry Walk en workshop: 13:00 tot 14:30
Tweede reguliere rondleiding: 15:00 tot 16:30
Diner: 18:00 // 15,- incl. toetje 
Entree: € 10,-
Entree + MJK: € 5 ,-

Voor de Poetry Walk incl. de workshop is er is plek voor 20 personen. Reserveer uw plek voor diner en de workshop via: reserveringen@projectdenollen.nl

Graag tot de 27ste!

 
 

SaveSave

©2012 projectdenollen.nl  | contact de stichting de Nollen | online by: reloadmedia.com