Winterzondag

We kijken nu al uit naar de laatste Winterzondag op de Nollen. Niet omdat het de laatste is maar omdat we afsluiten met een bijzonder verassend programma. Op zondag 18 maart kunt u genieten van een spannende en afwisselende avond waar u in intieme theater setting kennis maakt met jong talent van de Koningstheateracademie Den Bosch.

Cabaretière Michèlle Schimscheimer en het cabaret duo ANNE & LISAzullen u een heerlijke avond bezorgen vol muziek, cabaret, varieté en wat je verder nog op een podium kan doen.

De Try out afstudeervoorstelling van cabaretière Michèlle Schimscheimer brengt absurd getinte vertellingen en eigenzinnige liederen op de piano. Ze troost en ontregelt, is kwetsbaar en meedogenloos in een zoektocht naar romantiek en echtheid die soms wat verloren lijkt in onze tijdsgeest.

In de voorstelling WELTSCHMERZ doorgronden ANNE & LISA personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Danny heeft alles van Star Wars, maar niemand om ‘papa’ of ‘mama’ tegen te zeggen. Als Herman en Anton gaan vissen vergeten ze standaard de hengels. Met snelle sketches en absurde situaties, waar iedereen zijn vraagtekens bij zet, geven ze op humoristische en muzikale wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld. ‘WELTSCHMERZ’ is overal, het is de pijn die ons mens maakt met humor als enige zetpil.

We zijn van 12:00 tot 20:00 geopend. Na de laatste rondleiding van 15:00 kunt u aanschuiven voor een borrel en een hapje. Waarna u om 18:00 kunt genieten van een heerlijk winters diner. U heeft keuze uit boerenkool met worst of een stevige huisgemaakte linzensoep.

eerste rondleiding: 13:00 uur
tweede rondleiding: 15:00 uur
eerste voorstelling: 17:00 uur
tweede voorstelling: 18:00 uur
Entree: € 10,-
Entree + MJK: € 5 ,-

Reserveer snel een plek via reserveringen@projectdenollen.nl

Tot de 18e!

 
 

SaveSave

©2012 projectdenollen.nl  | contact de stichting de Nollen | online by: reloadmedia.com